Nieuws

Wij zoeken een bouwadviseur met verstand van bouwkosten

dinsdag 12 mei 2020

Ken jij de bouwwereld als geen ander? Heb je lef en ben je nieuwsgierig aangelegd? Wil je aan de slag bij een toonaangevend bureau met meer dan 100 jaar ervaring? In een team dat bestaat uit betrokken collega’s met een praktische instelling, een goed gevoel voor humor en een berg ervaring?

Is dit jouw baan?

Als bouwadviseur met een specialiteit bouwkosten werk je samen met een team van specialisten, voor zeer uiteenlopende type opdrachtgevers, vaak (semi) overheid, scholen, universiteiten, sportcentra, zorg, maar ook commerciële opdrachten als woongebouwen en kantoren.

Je hebt veel ervaring met het opstellen van bouwkostenramingen en investeringsramingen. Vanaf een eerste schets, of in de voorlopige en definitieve ontwerpfase, maak je de kostprijsbegrotingen. Of het nu is aan de hand van schetsen of bestek en tekeningen, jij scant deze stukken op kansen en risico’s.

Je adviseert je collega’s met het toepassen van de ‘slimste’ en duurzaamste bouw systematiek. Je kijkt al in de allereerste fase mee. Je adviseert hoe de eerste ideeën straks ook daadwerkelijk kunnen worden gemaakt. Je let goed op alle duurzaamheidsaspecten, en je weet als geen ander dat de onderhoudskosten van een gebouw laag moet zijn. Jij kent en onderhoudt contact met de overige adviseurs zoals constructeurs, installatie adviseurs, bouwfysische adviseurs. Je bent ook gewend om leiding te kunnen geven aan dergelijke teams. Je maakt planningen van het voortraject, maar je kunt ook een bouwplanning opstellen. Ook het opstellen en bewaken van offerteaanvragen en –vergelijkingen is iets waar je geen moeite mee hebt. Kortom je bent een bouwadviseur die flexibel is en verstand van zaken heeft.

Je vraagt je nu vast af, is dit een taak voor een architectenbureau? Nee, maar bij LIAG zijn we anders. Wij zijn een full service bureau dat zich niet alleen beperkt tot het maken van ontwerpen. Wij begeleiden desgewenst het gehele proces voor de opdrachtgever. Nieuwsgierig? Lees de uitgebreide vacaturetekst hier. We kijken uit naar je reactie!


Dit vind je misschien ook interessant

Regelmatig wat geluk in je mailbox?

ja graag