Nieuws

Thomas Bögl spreekt op het European Healthcare & Design 2019

dinsdag 18 juni 2019

Van 16 tot 18 juni vindt in London het European Healthcare & Design 2019 (EHD 2019) plaats. Thomas Bögl is één van de sprekers. Het EHD 2019 is hét forum voor de uitwisseling van kennis over de relatie tussen onderzoek, beleid en de gezondheidspraktijk op het gebied van healthcare en design.

Het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht opende haar deuren een jaar geleden in mei 2018. Met 45.000 m2 het grootste centrum van Europa en uniek in de wereld. Onderzoek, genezing en zorg komen samen in één gebouw. Haar missie: elk kind genezen met kanker, met behoud van de kwaliteit van hun leven. Welke architectonische instrumenten bereiken deze doelen en dragen bij aan de behandeling in levensbedreigende situaties? In de presentatie zal Thomas hierop ingaan. Hoe kreeg het gebouw vorm in het proces? Welke gebouwde maatregelen zijn genomen om het Prinses Máxima Centrum in staat te stellen het beste centrum voor kinderoncologie ter wereld te worden?

Bekijk hier het hele programma.

Over

Het EHD 2019 wordt georganiseerd door Architects for Health en SALUS Global Knowledge Exchange en vindt plaats op het Royal College of Physicians inLonden van 17 tot 19 juni.Gerelateerde projecten

Dit vind je misschien ook interessant

Regelmatig wat geluk in je mailbox?

ja graag