Nieuws

Hoe bouwen we in Nederland onze scholen?

dinsdag 10 september 2019

Thomas Bögl geeft op 12 september een lezing op de Schulbaumesse in Berlijn. Hij is als expert uitgenodigd om te laten zien hoe wij als Nederlandse architecten werken aan innovatieve ontwerpconcepten die de moderne lesmethoden ondersteunen. Aan de hand van onderwijscases van LIAG zal Thomas hierover meer vertellen.

De Schulbaumesse geeft 6x per jaar een magazine uit. In de laatste uitgave met als thema ‘innovatie’ is een artikel over LIAG gewijd. Hoe stellen wij het welzijn en welbevinden van de leerlingen en docenten van schoolgebouwen centraal binnen de veranderende onderwijsconcepten?

De Schulbaumesse is dé internationale beurs voor Investment in Education. Architecten, opdrachtgevers, autoriteiten en institutionele vertegenwoordigers, investeerders en bouwbedrijven evenals exposanten met nieuwe productinnovaties wisselen kennis en ervaring uit tijdens de beurs. De beurs omvat alle bouwdisciplines: gebouwontwerp en gevel, technische bouwuitrusting, evenals pedagogische en functionele interieurconcepten.

Gerelateerde projecten

Dit vind je misschien ook interessant

Regelmatig wat geluk in je mailbox?

ja graag