Nieuws

Geslaagde fietstour Dag van de Architectuur

maandag 17 juni 2019

Met een enthousiaste groep deelnemers van 30 mensen hebben wij afgelopen zaterdag door de stad gefietst. Een fietstour langs karakteristieke LIAG projecten in Den Haag met hoogtepunten uit de beginjaren van de hand van Dirk Roosenburg én uit onze recentere jaren. Tourguide was Erik Schotte die de bijzondere verhalen achter de projecten toelichtte.

Tijdens de tocht hebben we niet alleen naar het exterieur gekeken, maar namen ook een kijkje van binnen. Een rondleiding door het oude KLM Hoofdkantoor stond op het programma. Bart Dura van Impact Vastgoed, de projectontwikkelaar die het KLM gebouw transformeert, vertelde over het proces en gaf ons een tour door het gebouw. Peter van LIAG, de projectleider van het Voedingscentrum, leidde ons door het kantoor en vertelde enthousiast over de circulaire maatregelen en onze rol als architect. Na ca. 4 uur en een flink aantal afgelegde kilometers eindigden we bij het Veilgheidsbureau Laakhaven.

De fietstour organiseerden we samen met HaAC en de Dag van de Architectuur Den Haag.

Voor de tour hebben wij een reisgidsje gemaakt met achtergrondinformatie van de projecten. Deze kun je downloaden. Zo kun je zelf met de fiets langs onze Haagse projecten fietsen.

Gerelateerde projecten

Dit vind je misschien ook interessant

Regelmatig wat geluk in je mailbox?

ja graag