Nieuws

Geslaagde bureaudag in Rotterdam

woensdag 30 augustus 2017

De LIAG-bureaudag vond dit jaar plaats in Rotterdam met als eerste programmaonderdeel een bezoek aan Studio RAP. We werden rondgeleid door Lucas ter Hall, een van de co-founders van RAP en tevens oud-stagiair van LIAG. Studio RAP is een architectonische ontwerp- en fabricagebureau. De toepassing van industriële robots in de architectuur geeft RAP de kans om duurzamere, expressieve architectuur te realiseren. Nieuwsgierig hoe dat werkt? Kijk dan eens op hun website.

Vervolgens zijn we een kijkje gaan nemen naar het recent uitgebreide voetbalstadion Woudestein waar LIAG een ontwerp voor heeft gemaakt. Wij hebben het team van SBV Excelsior vanuit verschillende hoeken kunnen zien trainen; vanaf een van de nieuwe tribunes, maar ook vanuit de communicatie- en politiekamers. Klik hier voor meer projectinformatie.

Na de lunch hebben we vanaf De Rotterdam op 145 meter hoogte de stad kunnen bewonderen. Dit gebouw is het grootste gebouw van Europa en heeft een omvang van 163.000 m2. We werden hartelijk ontvangen op kantoor van Molsbergen Development waar we een leuke toelichting kregen over de totstandkoming van dit project. En vervolgens de lift in naar de 41e verdieping... Wow, wat een spectaculair uitzicht!

et laatste programmapunt in Rotterdam was natuurlijk nog even een drankje en hapje in de Markthal, de eerste overdekte marktvloer in Nederland.

De dag hebben we gezamenlijk afgesloten met een borrel en etentje in een van de strandtenten in Scheveningen. Tijdens deze avond hebben we feestelijk afscheid genomen van onze gewaardeerde collega Martin en zijn vrouw Tiny. Na 40 jaar elke werkdag het kantoor te hebben schoongemaakt kunnen ze nu samen genieten van hun pensioen!

Regelmatig wat geluk in je mailbox?

ja graag