Nieuws

Artikel in Schooldomein 'Oog voor ontwerpen aan de toekomst'

dinsdag 09 juli 2019

De eerste school bouwden wij 90 jaar geleden voor Philips in Eindhoven, de eerste bedrijfsschool in Nederland. Sindsdien is onze ontwerpvisie in al deze jaren nooit veranderd. Nog steeds is voor LIAG een onderwijsgebouw pas geslaagd als het bijdraagt aan het welzijn van de leerlingen en docenten. Als het een plek is waar iedereen zich thuis voelt en als het uitnodigt tot ontmoeting. Een gezond gebouw dat gebruikers uitdaagt het beste uit zichzelf te halen.

In het artikel gaan wij in op onze toekomstbestendige onderwijsomgevingen. Hoe kunnen onderwijsgebouwen zich aanpassen aan veranderende pedagogische concepten en ontwikkelingen? Hoe maken wij en schoolomgeving die uitnodigt tot ontmoetingen? Hoe creëren wij een fysieke omgeving die de verwondering stimuleert?

Over Schooldomein

Schooldomein is sinds 1988 hét magazine voor de duurzame leef-, leer- en werkomgeving. Een onafhankelijk magazine voor de onderwijsmarkt met informatie en praktijkvoorbeelden over zaken rond de infrastructuur, organisatie en huisvesting van instellingen.

Gerelateerde projecten

Dit vind je misschien ook interessant

Regelmatig wat geluk in je mailbox?

ja graag