agenda

Inspiratiedag Renovatie

seminar Renovatie & Transformatie

With: Carina Nørregaard

Thursday 21 April 2022 | 09.00 - 17.00

De Inspiratiedag Renovatie staat garant voor het opdoen van kennis en het krijgen van inspiratie. Het seminar Renovatie & Transformatie maakt deel uit van dit programma. Deze themabijeenkomst gaat dieper in op de kansrijke manieren om onze voorraden op te waarderen en klaar te stomen voor de komende decennia.

seminar Renovatie & Transformatie
Wat kun je verwachten? Carina Nørregaard is een van de sprekers. Zij vertelt over het eerste WELL-gecertificeerde universiteitsgebouw van Europa: Tapijn, een van de locaties van de Universiteit Maastricht. Dit voormalige kazerneterrein vormde een gesloten enclave, middenin de stad. Nu is Tapijn een openbaar stadspark en bieden de gebouwen ruimte aan onderwijs, onderzoek en horeca. De grootschalige transformatie vond plaats met gevoel voor de context en de geschiedenis van de plek. En, met volop aandacht voor thema's als duurzaamheid, en de gezondheid en het welzijn van de gebruikers.

Zou je bij deze lezing over de transformatie van Tapijn willen zijn? En dus de Inspiratiedag Renovatie willen bezoek? Dat kan. Ga voor meer informatie naar: https://www.inspiratiedagrenovatie.nl/Related cases

You might find this interesting too

Ready for some happiness in your mailbox?

yes please