Stellenangebote

Bouwadviseur met verstand van bouwkosten

Is dit jouw baan? Als bouwadviseur met een specialiteit bouwkosten werk je samen met een team van specialisten, voor zeer uiteenlopende type opdrachtgevers, vaak (semi) overheid, scholen, universiteiten, sportcentra, zorg, maar ook commerciële opdrachten als woongebouwen en kantoren.

Je kent de bouwwereld en je hebt ervaring met het opstellen van bouwkostenramingen en investeringsramingen. Vanaf een eerste schets, of in de voorlopige en definitieve ontwerpfase, maak je de kostprijsbegrotingen. Of het nu is aan de hand van schetsen of bestek en tekeningen, je scant deze stukken op kansen en risico’s. Je adviseert je collega’s met het toepassen van de ‘slimste’ en duurzaamste bouw systematiek. Je kijkt al in de allereerste fase mee. Je adviseert hoe de eerste ideeën straks ook daadwerkelijk kunnen worden gemaakt.

Je onderhoudt contact met de overige adviseurs zoals constructeurs, installatie adviseurs, bouwfysische adviseurs. Je maakt planningen en stelt offerteaanvragen op. Kortom je bent een bouwadviseur die flexibel is en verstand van zaken heeft.

Je vraagt je nu vast af, is dit een taak voor een architectenbureau? Nee, maar bij LIAG architecten en bouwadviseurs zijn we anders. Wij zijn een full service bureau dat zich niet alleen beperkt tot het maken van ontwerpen. Wij begeleiden desgewenst het gehele proces voor de opdrachtgever.

Wie zoeken wij

Je bent een bouwkundige (minimaal HBO-geschoold) en hebt als professional 3-5 jaar ervaring als bouw(kosten) adviseur, bijvoorbeeld in de adviesbranche, bij een architectenbureau, een ingenieursbureau of bij een aannemer. Je hebt ervaring met het opstellen van kostenramingen met behulp van kengetallen en ontwerp- en realisatieprocessen in de bouw. Door jouw sterke analytische vermogen begrijp je bouwplanningen en doorgrond je bouwfasering en randvoorwaarden. Je kunt verbinding leggen tussen plannen en praktijk en je weet je als geen ander te bewegen tussen verschillende stakeholders. Je bent scherp, ambitieus, hebt lef, bent nieuwsgierig en vastberaden. Je bent in staat jouw adviezen en bevindingen gestructureerd en helder te rapporteren, zowel mondeling als schriftelijk.

Je maakt deel uit van…

Het team bouwadviseurs. Een team dat bestaat uit betrokken medewerkers met een praktische instelling en goed gevoel voor humor en een berg ervaring. Maar je hebt natuurlijk ook nauw contact met onze projectleiders, architecten en BIM-specialisten. Alleen samen kunnen we mooie projecten realiseren voor onze toonaangevende opdrachtgevers.

Waarom wij?

Wij hebben hoge verwachtingen van jou en leggen de lat hoog wanneer het gaat om jouw opleiding, ervaring en competenties. Daar bieden we ook écht wat voor. Als je voor LIAG aan de slag gaat, dan ga je aan het werk bij een toonaangevend bureau, met meer dan 100 jaar ervaring, wat tot de top van Nederland behoort.

Natuurlijk krijg je een goed concurrerend salaris. Wij bieden je zekerheid bij een solide bedrijf en vinden de balans tussen werk en privé belangrijk. Als jij je goed voelt, dan voelen wij ons goed.

We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vieren gezamenlijk successen. Elke dag weer mag je aan de slag met mooie uitdagende projecten en de nieuwste technieken. Last but not least; je werkt met de leukste collega’s.

Klaar voor een nieuwe baan als bouwadviseur?

We snappen het als je enthousiast bent geworden en direct wilt solliciteren. Stuur ons voor 15 juli je korte brief met je CV naar info@liag.nl o.v.v. 'vacature bouwadviseur'. Meer weten? Dan kun je bellen met Arie Aalbers 070-3507272.

Regelmäßiges Glück in Ihrem Briefkasten?

gerne