agenda

Schulbaumesse Berlijn

Nederlandse Scholenbouw

Met: Carina Nørregaard

donderdag 10 september 2020 | 14:30 - 15:00

Op donderdag 10 september geeft Carina Norregaard een lezing met als thema 'Only when a school building feels familiar does it really become liveable'.

Duitse gemeentes en opdrachtgevers zijn zeer 'happig' naar kennis over Nederlandse scholenbouw. Nederland kent historisch gezien veel innovatieve scholenbouwprojecten. De typische aanpak van LIAG kent men in Duitsland niet. Het betrekken van gebruikers vroeg in het proces. En hoe wij aspecten als sociale veiligheid, flexibiliteit, overzicht en duurzaamheid slim toepassen in het ontwerp. Op de regelmatig terugkerende Schulbaumesse zijn de architecten van LIAG vaak te zien op het sprekerspodium.

De Schulbaumesse is dé internationale beurs voor Investment in Education. Architecten, opdrachtgevers, autoriteiten en institutionele vertegenwoordigers, investeerders en bouwbedrijven evenals exposanten met nieuwe productinnovaties wisselen kennis en ervaring uit tijdens de beurs. De beurs omvat alle bouwdisciplines: gebouwontwerp en gevel, technische bouwuitrusting, evenals pedagogische en functionele interieurconcepten.

Gerelateerde projecten

Dit vind je misschien ook interessant

Regelmatig wat geluk in je mailbox?

ja graag