agenda

Digitafel Gezonde Gebouwen

Duurzaam Gebouwd

Met: Thomas Bögl

donderdag 25 maart 2021

Hoe gaan we ervoor zorgen dat onze gebouwde omgeving niet alleen energiepositief en circulair wordt, maar ook zorgt voor welzijn en gezondheid? Welke samenwerkingen ontbreken er op dit moment om dit vorm te geven en hoe moeten we werken aan bewustwording in onze sector van de waarde van gezondheid?

Over deze onderwerpen gaat Thomas in gesprek samen met een aantal andere experts. Het doel is om bondgenoten te vinden in de versnelling naar gezonde gebouwen en ontbrekende schakels te ontdekken in ons werkveld, om elkaar vervolgens te enthousiasmeren en met elkaar aan de slag te gaan. Deze digitafel wordt georganiseerd door Duurzaam Gebouwd.

Over Duurzaam Gebouwd

Duurzaam Gebouwd is hét landelijke integrale kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid. Het platform biedt marktinformatie, kennis en inspiratie over de ontwikkelingen in de (duurzame) wereld van morgen. In 2021 organiseert Duurzaam Gebouwd de digitafel: kleinschalige bijeenkomsten waar maximaal 12 deelnemers bij elkaar komen om een open en inhoudelijke dialoog te voeren over een specifiek thema. Processen, belangen en kansen in de integrale bouw- en vastgoedsector worden inzichtelijk gemaakt en er wordt vorm gegeven aan het (her)bouwen van de toekomst. De Round Table Tour verbindt kennis, visie en netwerk van experts en partners en deelt vervolgens de content met de integrale bouw- en vastgoedsector.

Gerelateerde projecten

Dit vind je misschien ook interessant

Regelmatig wat geluk in je mailbox?

ja graag