agenda

Cradle 2 Cradle Cafe

Van circulaire principes naar een gezonde onderwijsomgeving

Met: Erik Schotte

woensdag 13 april 2022 | 09.30 - 12.00

Cradle to Cradle Cafés zijn seminars, waar telkens een actueel onderwerp op het gebied van duurzaamheid of circulariteit centraal staat. Thema is deze keer ‘Health and Well-being’. Locatie is de voormalige Tapijnkazerne, die nu in eigendom van Universiteit Maastricht is. Erik Schotte - keynote spreker - vertelt tijdens deze bijeenkomst onder meer over de transformatie van dit monumentale complex tot de meest gezonde onderwijsgebouw van Europa. Een rondleiding over de campus maakt deel uit van dit seminar.

De locatie Tapijn van de Universiteit Maastricht heeft het WELL Building Certificaat ontvangen. Wat houdt dit certificaat in? Het is aantoonbaar een gezond gebouw, en heeft meetbaar een positieve invloed op de productiviteit, het welzijn en het geluksgevoel van de gebruiker. Daarnaast heeft dit onderwijsgebouw het BREEAM-NL Excellent keurmerk. Het welzijn van studenten en medewerkers is een belangrijk thema voor de Universiteit Maastricht, net als duurzaamheid.

Aanmelden

Het seminar start om 09.30 uur. Het programma eindigt om 12.00 uur. Heb je interesse? Meld je dan aan door het volgende formulier in te vullen: https://bit.ly/3taHklP Of: Wil je meer weten over deze bijeenkomst? Neem dan hier een kijkje: https://bit.ly/37qfxp7 Dit Cradle to Cradle Café is een samenwerking met Healthy Building Network.


Gerelateerde projecten

Regelmatig wat geluk in je mailbox?

ja graag